divendres, 5 de juny de 2009

Ulleretes de "casa"

Quan de temps, sense sentar-me per poder escriure. Avui, un divendres a la tarda (escoltant el Silvio), després d'una de les setmanes més dures que he passat; l'únic que em pot animar es escriure el blog, i rebre els vostres comentaris. Així que aquí teniu una recepta que quan la vaig llegir al blog Olles i somriures, la vaig fer al dia següent! No em vaig poder aguantar.
Ingredients:

Pasta de full (la del Lidl)
Sucre
Cobertura de xocolata

Preparació:
Preescalfem el forn a uns 200 ºC. Desenrotllem la pasta de full i hi escapem sucre pel damunt. Fem dos plecs horitzontals a la massa, com si fessim un farcell. Hi tornem a escampar sucre per sobre. Tornem a doblegar; ara ja només en quedarà la forma d'una tira d'un 10 cm d'ample. Hi afegim més sucre pel damunt.
Amb un tallador de pizzes tallem la massa en tires de 1,5 cm d'amplada. I les tornem a arrebossar amb sucre. Les col·loquem a la safata del forn sobre paper vegetal. I les enformen durants uns 12-15 minuts aproximadament. Un cop passat aquest temps, les girem i les deixem uns 4-6 minuts més. I un cop fetes a disfrutar!!!

Un cop fredes, també les podem pintar amb una mica de cobertura de xocolata.

Bon profit.