dijous, 18 de març de 2010

Pastís de Tres Xocolates

Feia molt de temps que tenia aquesta recepta pendent, i l'altre dia buscant alguna base innovadora per utilitzar com a Mona, vaig decidir de provar aquest fantàstic pastís. I com no podia ser menys venint d'on ve, La cuina de Casa, el resultat és fabulós!



Ingredients:



150 g de xocolata negra
150 g de xocolata amb llet
150 g de xocolata blanca
150 g de sucre
750 mL de llet
750 mL de nata per muntar
3 sobres de quallada
3/4 de un paquet de galetes Digestive
Mantega

Preparació:


Preparem la base del pastís triturant les galetes junt amb la mantega. Ho repartim de forma homogènia per tota la base.
Per preparar la primera capa: posem en un cassó la xocolata negre, 250 mL de nata, 250 mL de llet, un sobre de quallada i 75 g de sucre. Ho escalfem sense que arribi a bullir i ho aboquem sobre la base de galetes.
Per la segona capa: fem el mateix però aquest cop amb la xocolata amb llet, i enlloc de 75 g de sucre, en posem 50 g. Alhora d'abocar la capa sobre l'anterior anar amb cura de que no es barregin.
I per la tercera i última: utilitzem la xocolata blanca i només 25 g de sucre. La resta igual.
Ho deixem a la nevera per deixar que qualli del tot. Millor fer-la un dia abans de menjar.


Bon Profit!







6 comentaris:

Mercè ha dit...

Aquest pastís degut a l'èxit que ha tingut a la blogosfera gastronòmica crec que ha esdevingut una referència. ;) És fàcil i boníssim! I us ha quedat perfecte!!
Petons!

Gemma ha dit...

T'ha quedat fantàstic! És tot un clàssic, oi? I super llaminer... Nyam!

La cuina vermella ha dit...

És un pastís súper elegant a taula, boníssim i amb ell deixes a tothom bocabadat. Un petó.

illetapitita ha dit...

És un pastís genial!
En sembla que als que ens agrada la xocolata no se'ns ha escapat!
I agrada molt!
us ha quedat estupendo!
Una abraçada!

guspires que viatgen amb el vent (Gemma) ha dit...

Jo també en tinc la recepta a casa i veien com us queda a tots crec que no puc deixar de fer-la. Perfeta!
Una abraçada

Dolorss ha dit...

Aquest pastis és magnific i ha quedat de pastisseria. !!!

Petons