diumenge, 1 de març de 2009

Quiche de verdures i bacó

Ingredients:

1 massa de Quiche fresca
2 Carbassons mitjans
6-7 Pastanagues
1 Ceba gran
200 g de Bacó.
200 g de Formatge Emmental
1/4 i mig de Llet
2 Ous

Preparació:


Col·loquem la massa en una font per anar al forn i la punxem. Tallem la ceba, els carbassons i les pastanagues ben finets i ho fregim ben a poc a poc fins que tot estigui ben tou. Després hi afegim el bacóm, i ho daurem finament.
Col·loquem 100g del formatge emmental sobre la massa, hi evoquem les verdures i el bacó; i tornem a cobrir amb la resta del formatge.
En un vol, barregem els ous amb la llet i una mica de sal i pebre. Ho afegim sobre la quiche i deixem coure al forn durant uns 25 minuts.





Bon profit.


6 comentaris:

Mercè ha dit...

M'encanten les quiches! I aquesta té una pinta sensacional!! Que bona! :)

illetapitita ha dit...

Les quiches sempre son una aposta segura!
Aquesta és molt bona!

Cristina ha dit...

Ei parella!!!
Les quiche's són la recepta preferida de la Laia... Li encanta preparar-les!! Per cert, les que jo he provat li queden moooooolt bones!!!
Com ja saps, Laia, dissabte vaig fer les tartaletes de fruita... Van quedar molt bones i a la gent del sopar els van agradar molt!!
Fins aviat!!!

David Caparrós ha dit...

Felicitats pel blog. Tot fa molt bona pinta!

pocohecho ha dit...

Un saludo desde pocohecho, y a seguir cocinando!!! por cierto, muy buena la quiche!!

Un saludo
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/

Gemma ha dit...

Us he descobert gràcies al vostre comentari a la meva Mona, je je je... ja veig que hi teniu receptes molt interessants per aquí, ara m'hi passejo una estoneta ;)