dimarts, 21 d’abril del 2009

Croissants "de casa"

Ja feia molt de temps que havia vist com fer croissants a Cuinar és generós, i només veure la recepta la vaig apuntar a pendent. Per fi, ha arribat aquest moment.
Per fer-los també he comprat la pasta de full del Lidl (que és quadrada), l'he tallat ha triangles i he cargolat la massa. N'he fet algun farcit de xocolata. Aquests cop no els hi he fet puntes.
Un cop cargolats i pintats amb ou, els posem sobre paper de forn enfarinat i els posem al forn durant uns 20-25 minuts a 180ºC.
El resultat és fantàstic i deliciós!!

També podeu veure en fotos tots els passos al blog webos fritos, fins i tot, hi podreu trobar una plantilla per fer-los.

Bon profit!!



4 comentaris:

Gemma ha dit...

Us han quedat perfectes! Per què no participeu al HEMC d'aquest mes que va de pasta de full? Us deixo l'enllaç per si us interessa ;)

http://hechoencocina.blogspot.com/2009/04/hemc-32-hojaldre.html

Vid i Laia ha dit...

Hola Gemma, quina il·lusió veure't per aqui. Tens tota la raó, ens van quedar boníssims :P jeje! Sí, ja havia pensat de participar-hi però amb un altre recepta, però no sé si hi arribaré a temps. Aviam si ho aconsegueixo!

Bona Diada!

Cuinagenerosa ha dit...

que macos que us han quedat, celebro que us agradés la proposta. ara podeu provar afarcir-los amb crema, amb formatge, amb sobrassada, amb pernil dolç...

Unknown ha dit...

Hola guapos!!!
Jo tb els he provat de fer i la veritat és que queden boníssims!!! Els vaig fer sense res, farcits de xoco, i us recomano farcir-los de pernil dolç i formatge, i de frankfurt (boníssims)!!! Els vaig fer divendres i dissabte gairebé ja no en quedava ni un!!!
Molts petons (especialment pel Vid...jeje) Laia no siguis gelosa i dolenta i publica'm!!!jejeje