dilluns, 3 de novembre de 2008

Crema de carbassa


És perfecte per fer a l'hivern, ràpid, bo i calent. I a més a més, ben barat!


Ingredients: (2-4 persones)


2 Cebes

1 Carbassa

2 Patates

Aigua

Sal i Pebre


Preparació:


Talleu la ceba fina i la sofregiu en l'olla on farem la crema, amb una mica d'oli. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes. Un cop sofregida la ceba, afegiu les patates i la carbassa sencera o bé tallada per la meitat però amb la pell. Afegiu aigua fins a cobrir els ingredients. Deixeu coure uns 30 minuts. Un cop bullit, peleu la carbassa, la pell sortirà tota sola, i us evitareu talls o mals majors ( la seva pell crua és molt dura, i el ganivet rellisca molt!).

Passeu-ho tot per el turmix, fins aconseguir un puré cremós. Sinó aconseguiu la textura desitjada afegiu-hi crema de llet o bé un formatget.

Ho podeu servir amb un tall de formatge de cabra a sobre o amb daus de pa fregit.