dilluns, 3 de novembre de 2008

Fideuà



Ingredients:

400 g de Fideus prims, número 0
4 Escamarlans
300 g de Rap
1 cullerada de Pebre vermell picant
1 Ceba
2 grans d'All
400 g de Tomàquets madurs
1 dl d'Oli d'oliva
Safrà (opcional)
Julivert
1 l de brou de peix
Sal i Pebre

Preparació:


En una cassola, poseu l'oli a escalfar i ofegueu els escamarlans, el rap tallat a trossos i afegiu la ceba tallada ben fineta. Reserveu els escamarlans. Abans que agafi color poseu els alls i el julivert picat, els tomàquets pelats i picats. Salpebreu i deixem sofregir. Afegiu el pebre vermell i lligueu bé els ingredients.

Poseu els fideus a la cassola i sacsegeu-la una mica. Afegiu el brou de peix calent. Si voleu posar safrà ara és el moment. Deixeu bullir a foc mitjà uns 12-15 minuts. Abans d'acabar la cocció, afegiu els escamarlans per decorar i deixeu coure uns 5 minuts més.

Deixem reposar uns minuts i servim!

Bon profit!