dijous, 6 de novembre de 2008

Pasta amb Salmó i caviar

Ràpida de fer i d'un gust increible!

Ingredients: (4 persones)

320 g de Pasta (tallarines, espaguettis,...)
2 tetrabriks de Crema de Llet
200 g de Salmó fumat
1 terrina de Caviar
1 xarrup de Vodka
Oli i Sal

Preparació:

Bulliu la pasta amb aigua, oli i sal. Retireu quan estigui al "dente". En una paella poseu-hi tota la crema de llet, el xarrup de Vodka, el salmó fumat tallat a trossets petits i unes quantes cullerades de caviar ( al gust de cadascú). Deixeu reduir i espassir la crema. Barregeu amb la pasta i serviu calent.
Podeu acabar de decorar el plat amb unes culleradetes de caviar de salmó!

2 comentaris:

Mireille Xortó ha dit...

Hola guapos!
He fet una visita al vostre blog. Si faig alguna de les vostres receptes, ja us ho diré.
Un petonet!

Cristina ha dit...

Hola nois!!
Aquesta recepta és la meva preferida... (i de la Laia quasi que també)!!!
M'encanta la pasta cuinada així!!
Els "tapers" del clínic sovint contenen aquest exquisit menjar!!
Per cert, vaig fer el bacallà amb tomàquet confitat i allioli i va triumfar com la cocacola!!!
Merci per les receptes!!!
MUAKS