dimecres, 7 de gener de 2009

Cloïsses a la crema

Un plat molt ràpid de fer, i ben bo! Perfecte com a primer i també com a segon.

Ingredients: (4 persones)

1,5 kg de Cloïsses (també poden ser escopinyes)
3 Alls
1 dau de Mantega
1 ramet de Julivert
75 cl de Vi blanc
200 ml de Crema de Llet
2 cullerades de Farina

Preparació:
Rentem les cloïsses amb aigua. Un cop netes, les deixem amb aigua neta amb sal, almenys 30 minuts. Un cop passat aquest temps les tornem a rentar i les escorrem.
Escalivem els alls sense pelar i sense oli a la planxa; els deixem fins que aconsegueixin una textura tova. Els pelem i els posem en un pot junt amb el julivert i un raig d'aigua. Ho passem per el turmix.
En una cassola, fonem la mantega. Un cop desfeta hi afegim dues cullerades de farina. La deixem enrossir. Afegim la barreja de julivert i alls, el vi i les cloïsses. Tapem i deixem coure al vapor fins que les cloïsses s'obrin. Un cop obertes afegim la crema, deixem 2 minuts més i servim.



2 comentaris:

Mercè ha dit...

Hola! Us acabo de descobrir a través dels seguidors del meu blog. :) Veig que vosaltres també sou de nova creació! Felicitats pel blog i bona cuina!

Vid i Mirla ha dit...

Moltes gràcies! :) Esperem anar millorant. Això dels blogs acaba sent addictiu! Aviam si anem tenint notícies teves! Bona cuina