dilluns, 14 de setembre de 2009

Coca de forner

Després d'estar buscant alguna cosa per fer amb llevat fresc vaig trobar aquesta recepta a No tot són postres a la cuina i no em vaig poder resistir de fer-la per berenar! I quin resultat, boníssim i molt fàcil de fer. I cal dir que al dia següent, potser està més bona i tot!
Ingredients:
100 mL Llet
100 mL Aigua
50 mL d'Oli
2 cullerades de Sucre
25 g de Llevat
425 g de Farina
Sal




Preparació:
Escalfem l'aigua en un bol, i quan estigui una mica tèbia hi afegim el llevat. Remenem fins que estigui ben disolt. Tot seguit, hi afegim la llet, l'oli, la sal i el sucre. Ho homogenitzem tot. Amb un sedàs hi anem afegint la farina. Ho amassem i ho deixem crèixer mínim 30 minuts.
Un cop passat aquest temps, li donem la forma de coca, hi afegim sucre de forma generosa i un raig d'oli. Ho enfornem uns 30 minuts a 180ºC.

Bon profit!

2 comentaris:

Cristina ha dit...

què vol dir per berenar??!! Ho has de portar per esmorzar a la feina dona... A més, com que el Vid no en menja no pots deixar que s'assequi...jejeje!!!
MUAKS!!!

Mercè ha dit...

Laia, aquesta coca t'ha quedat genial!! Jo encara no l'he feta... tinc la llista de pendents taaaaaan llarga! ;)
Petons!