dimarts, 22 de setembre de 2009

Orecchiette amb salmó fumat i caviar

Aquest estiu la destinació triada per disfrutar de les vacances, va ser Sardenya. Entre altres records que vam decidir endur-nos de l'illa, com no, va ser la pasta. Avui us presento aquests fantàstics Orecchiettes amb una salsa que em perd, a la mínima que puc la faig. I el seu èxit a taula és segur!
Ingredients:
80g de Pasta (en aquest Orecchiette) per persona
250 mL de Crema de Llet
100 g de Salmó Fumat
3 culleradetes de Caviar
Un rajolí de Vodka
Pebre

Preparació:
Fem bullir la pasta durant uns 12 minuts amb aigua, sal i un raig d'oli. Mentrestant en una paella tallem tot el salmó a talls petits, hi afegim la crema de llet, el pebre i el rajolí de Vodka. Ho podem al foc, fins que la salsa comenci a espessir. Dos minuts abans de treure-ho del foc, hi afegim el caviar.
Escorrer la pasta i barrejar amb la salsa.
Bon profit!!


1 comentari:

manel ha dit...

diuen que sardenya és preciosa, i s'hi deu menjar molt bé com a tot itàlia. llàstima que la freqüenten alguns personatges tan poc recomanables com en berlusconi, però suposo que no us el devieu pas trobar :)
jo sóc un gran consumidor de pasta, m'apunto aquesta salsa de salmó i caviar per a la propera vegada.