dimecres, 29 d’octubre de 2008

Pastís de la Mariona

Un postre ràpid i fàcil de fer. El seu aspecte final és sorprenent.

Ingredients:

2 Ous
185 ml de Llet condensada
1 Mató de 250 g
¾ d’un tub de Galetes maria
50 g de Mantega
Mermelada al gust (millor de fruits vermells)


Preparació:

Desfeu la mantega i l’afegiu a les galetes ja trencades i ho passeu per el “1,2,3”.
En un bol apte per a microones poseu un full de forn. Hi afegiu les galetes junt amb la mantega ja picades, i amb la mà mateixa pressioneu per aconseguir una base de galeta.

En un bol, poseu els ous sencers, la llet condensada i el mató. Ho passeu per el turmix. Afegiu la barreja sobre la base de galeta a poc a poc vigilant que la base no s’aixequi. Ho tapeu amb paper de film, no passa res que s’enganxi amb el pastís.

Ho poseu al microones a potència màxima 12 minuts. No ho toqueu en cap moment, l’olor és normal. Un cop passat aquest temps treieu el paper de film ( que sortirà sense dificultat) i ho deixeu refredar sobre el marbre. Un moment abans de servir ho cobriu de la mermelada que hagiu triat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens ha quedat molt bo! i a més a més tal i com dius és molt fàcil de fer! ho recomanem a tothom!

Ja ens l'hem apuntat al nostre receptari!

gràcies!

Jordi M.

Cristina ha dit...

Ei!! Jo també l'he fet varies vegades i la veritat és que està boníssim!!! I és superfàcil de fer!
Clar que amb una cuinera tan bona com jo...jejeje
Petonets i molt xulo el blog!!
Cristina R.