dimecres, 29 d’octubre de 2008

Seitó amb vinagre

És una forma ràpida i fàcil de fer-nos nosaltres mateixos el seitó amb vinagre!

Ingredients:

1 kg de Seitó fresc.
750 ml de Vinagre de sidra o de poma.
1 manat de Julivert.
100 cl d'Aigua.
15 grams de Sal.
Oli d'oliva


Preparació:

Netegeu el seitó. Aneu-lo disposant en una escorredora perquè dreni tota l'aigua.
Escalfeu l'aigua al microones fins que estigui ben tèbia. Dissoleu la sal.
Juntament amb el vinagre, passeu-ho a un "tupper" ample.
Adobeu els boquerons durant 45 minuts i després poseu-los a la nevera.
Passat aquest temps, traieu-los i escorreu-los fins que estiguin el màxim de secs.
Tritureu en el vas del minipimer el julivert amb l'oli. Cobriu els sietons amb aquesta picada de julivert i llestos!