diumenge, 20 de setembre del 2009

Flam de Cacaolat

Un dia més, observant la infinitat de blogs que tinc per mirar, vaig trobar aquesta recepta al Kiwi blau i a la Cuina de casa. L'excusa de la inaguració del pis del Jordi i la Laia, va ser perfecta per fer-la.

Ingredients:
1 Litre de Cacaolat
2 sobres de Quallada Royal
14 formatgets tipus "Quesito"
Una culleradeta de Canyella en pols

Preparació:
Posem tots els ingredients en un cassó al foc; no parem de remanar fins que agafi el bull. Ho treiem del foc uns segons i ho tornem a posar al foc fins que torni a bullir. Ho repartim al motlle i ho deixem solidificar a la nevera mínim 4 hores.
Podeu fer-li una capa de galeta com a base, i servir-ho acompanyat de nata. El seu gust i aspecte milloraran moltíssim.
També, ho podeu fer amb orxata!
Bon profit


3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Nois, us ha quedat de fàbula. Enhorabona.

Gemma ha dit...

Amb cacaolat també ha de quedar boníssim! I més fàcil impossible, oi?

Mercè ha dit...

Renoi, quin flam més preciós!! Ara mateix li clavava cullerada! ;)