Ingredients:
Pel pastís:
1 pa de pessic
Almívar
Per la trufa:
500 ml de nata
500 ml de nata
375 g xocolata
75 g sucre mòlt
Per la crema:
(1000g. aproximadament)
6 Ous aprox.
431g Sucre.
30g Maizena.
180g d'Aigua.
Per la figura de xocolata:
125 g de xocolata blanca
15 g de xocolata taronja
20 g de xocolata negre
3 gotes de Colorant alimentici blau
Preparació:
Per el pa de pessic: separarem els rovells de les clares. Posem els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Muntem les clares i ho afegim als rovells i al sucre. Afegim la farina tamisada. Aboquem dins un motlle desmotllable untat amb oli i fem durant 30 minuts a 180º. Deixem refredar i el tallem per la meitat per fer un pis.
Per el Almívar: posar l’aigua i el sucre en un bol i coure-ho al foc durant uns 5 minuts.
Per la crema: he seguit les intruccions del Blog d'en Carlos Valencia.
Per adornar: he utilitzat ametlles filetejades, plomes i ous de xocolata.
Per la figura de xocolata: primer de tot vaig fer una plantilla del dibuix. Vaig fondre les diferents xocolates i les vaig estendre per sobre de la plantilla. Un cop la xocolata estigui tèbia li donem la forma desitjada.
Bona Pasqua
4 comentaris:
Un bravo ben fort, us ha quedat genial!
Felicitats per la bona feina!!! Déu n'hi do fer la figura de xocolata!! I t'ha quedat un pingüí ben eixerit! :)
Moltes gràcies a les dues. Sí, el resultat em va sorpendre a mi i tot! :) Però tot i així haurem d'anar millorant, per la pròxima ;)
Bona Diada!
vaig amb retard però no volia deixar de felicitar-vos per la mona, fer-la amb la figura i tot encara té més mèrit!
Publica un comentari a l'entrada