dimecres, 16 de setembre del 2009

Bunyols de Bacallà

Quina gran recepta, com d'aperitiu o com a plat. Els grans culpables que a casa mengem de forma més sovint bunyols de bacallà, són l'Elena i el Jordi. Així que us dedico aquest post-it. Gràcies.

Ingredients:
250 g de Bacallà desalat
1 Ou
3 cullerades de Farina
Llet
Julivert fresc
1/2 sobre de Llevat (tipus Royal)
All

Preparació:
Primer de tot trinxem el bacallà amb el turmix. Reservem. En un bol hi afegim el rovell de l'ou, la farina, la sal, el llevat i ho barregem. En un recipient a part pugem la clara del ou a punt de neu, un cop ho tinguem ho barregem a la mescla anterior. Afegim un raig de llet per aconseguir una textura lligadeta, a més a més, hi posem el julivert fresc, l'all (al gust) i el bacallà. Ho deixem reposar una estona perque el llevat fagi inflar una mica la barreja. Fregim amb oli abundant.

Bon profit!

1 comentari:

illetapitita ha dit...

Que bons els bunyols de bacallà.
A casa ens agraden molt però no els he fet mai, ara ja no tinc excusa.
Una abraçada!