Ingredients:
1 Massa brisa
1 Botifarra negre o dos depenent del tamany
250 g de Seques
1 Tetrabrik de crema de llet
3 Ous
100 g de Formatge Emmental laminat
Preparació:
Col·loqueu la massa en un motlle i punxeu la base. Poseu una capa de formatge.
Feu una mescla amb la botifarra tallada a daus, les seques, els ous i la crema de llet. Ho afegiu a la massa i ho posseu al forn uns 20 minuts a foc mig.
1 Massa brisa
1 Botifarra negre o dos depenent del tamany
250 g de Seques
1 Tetrabrik de crema de llet
3 Ous
100 g de Formatge Emmental laminat
Preparació:
Col·loqueu la massa en un motlle i punxeu la base. Poseu una capa de formatge.
Feu una mescla amb la botifarra tallada a daus, les seques, els ous i la crema de llet. Ho afegiu a la massa i ho posseu al forn uns 20 minuts a foc mig.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada