Ja feia dies que no escrivia...es trobava a faltar.. però a vegades tot no és pot fer. Aviam si tornem a recuperar la normalitat. Aprofitant que avui anem a sopar a casa del Chumi, i ens ha encarregat les postres, he fet unes minicassoletes que ja feia molts dies que tenia ganes de fer-les. Les he provat i són boníssimes!
Ingredients: (per unes 25 minicassoletes)25 Minicassoletes ( jo les he comprat fetes al Mercadona)
1 Kiwi
2 Maduixes
Aigua
Sucre
Xocolata de cobertura
Per la crema pastelera:
250 ml Llet
2 rovells d'Ou
65g de Sucre
1 cullerada farina de blat de moro (maizena)
Canyella
Preparació:
Fonem la xocolata en un bol al microones i repartim un fina capa a cada minicassoleta. Ho reservem a la nevera. Barregem els rovells d'ou, el sucre i la farina fins aconseguir una massa fina. Hi afegim la llet bullint. Barregem i possem al foc fins que torni agafar el bull. Ho anem remanant tota l'estona. Segueixo la recepta de la Montserrat Seguí. Ho deixem refredar una estona i un cop fred ho afegim a les minicassoletes. Tot seguit hi col·loquem la fruita i la pintem amb un almívar ( fet amb aigua i sucre).
5 comentaris:
aquestes minicassoletes de pasta brisa són molt bones i resulten boníssimes farcides amb crema i fruita, però també es poden fer amb farcit salat, per exemple formatge d'untar i melmelada de tomàquet.
segur que als vostres amics els van agradar molt perquè tenen un aspecte magnífic.
Sí, tens tota la raó aquestes són boníssimes i les de tomàquet i formatge també! Quan les vaig veure al teu blog no em vaig poder ressitir i les vaig fer! El resultat va agradar molt a casa. Finalment també vaig acompanyar les minicassoletes amb Catànies de Vilafranca. Vam passar un bon sopar!
Mmmm, amb aquestes tartaletes sembla que hagi arribat la primavera!!
Aquestes minicassoletes són molt vistoses i donen un resultat boníssim ja que la combinació crema i fruita sol agradar a la majoria, oi? :)
M'encanten!
Són de les postres que m'agraden més!
Publica un comentari a l'entrada