1 massa de Quiche fresca
2 Carbassons mitjans
6-7 Pastanagues
1 Ceba gran
200 g de Bacó.
200 g de Formatge Emmental
1/4 i mig de Llet
2 Ous
Preparació:
Col·loquem la massa en una font per anar al forn i la punxem. Tallem la ceba, els carbassons i les pastanagues ben finets i ho fregim ben a poc a poc fins que tot estigui ben tou. Després hi afegim el bacóm, i ho daurem finament.
Col·loquem 100g del formatge emmental sobre la massa, hi evoquem les verdures i el bacó; i tornem a cobrir amb la resta del formatge.
En un vol, barregem els ous amb la llet i una mica de sal i pebre. Ho afegim sobre la quiche i deixem coure al forn durant uns 25 minuts.
Bon profit.
6 comentaris:
M'encanten les quiches! I aquesta té una pinta sensacional!! Que bona! :)
Les quiches sempre son una aposta segura!
Aquesta és molt bona!
Ei parella!!!
Les quiche's són la recepta preferida de la Laia... Li encanta preparar-les!! Per cert, les que jo he provat li queden moooooolt bones!!!
Com ja saps, Laia, dissabte vaig fer les tartaletes de fruita... Van quedar molt bones i a la gent del sopar els van agradar molt!!
Fins aviat!!!
Felicitats pel blog. Tot fa molt bona pinta!
Un saludo desde pocohecho, y a seguir cocinando!!! por cierto, muy buena la quiche!!
Un saludo
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Us he descobert gràcies al vostre comentari a la meva Mona, je je je... ja veig que hi teniu receptes molt interessants per aquí, ara m'hi passejo una estoneta ;)
Publica un comentari a l'entrada