Ingredients:
Pasta de full (la del Lidl)
Sucre
Cobertura de xocolata
Preparació:
Preescalfem el forn a uns 200 ºC. Desenrotllem la pasta de full i hi escapem sucre pel damunt. Fem dos plecs horitzontals a la massa, com si fessim un farcell. Hi tornem a escampar sucre per sobre. Tornem a doblegar; ara ja només en quedarà la forma d'una tira d'un 10 cm d'ample. Hi afegim més sucre pel damunt.
Amb un tallador de pizzes tallem la massa en tires de 1,5 cm d'amplada. I les tornem a arrebossar amb sucre. Les col·loquem a la safata del forn sobre paper vegetal. I les enformen durants uns 12-15 minuts aproximadament. Un cop passat aquest temps, les girem i les deixem uns 4-6 minuts més. I un cop fetes a disfrutar!!!
Un cop fredes, també les podem pintar amb una mica de cobertura de xocolata.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada