diumenge, 7 de juny del 2009

Torrijas de la "Concha"

Del 7 al 9 de maig vam estar a Granada. La nostra visita, quasi es va reduir a una visita gastronòmica. Però quines tapes! I quins preus...com aquí, jejeje. En realitat, vam estar a Granada gràcies a la Marta, la nostre postDoc, aprofitant els seus últims mesos aquí abans de marxar a Harvard, Boston USA. En un dels esmorzars, la seva mare Concha, ens va preparar unes Torrijas boníssimes. Us deixo amb la seva recepta i algunes fotografies de Graná.
Ingredients:
Pa (millor del dia anterior)
Llet
Sucre
Ou
Farina de galeta
Canyella

Preparació:

Tallem el pa en llesques de 1,5-2 cm de gruix i les submergim amb la llet uns 30 minuts. Treiem l'excés de llet que puguin tenir, i les passem per l'ou batut i la farina de galeta. Escalfem una paella amb força oli, i un cop estigui ben calent i hi afegim les torrijas. Un cop fetes, les treiem del foc i les possem sobre paper absorbent perque treguin l'excés d'oli. Hi possem sucre per sobre i canyella al gust!

Bon profit!

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Granada és preciós... quins records :)
I els preus de les tapes... no es pot ni comparar amb els d'aquí!
Quina sort acomiadar-vos de Granada amb aquest esmorzar casolà tan típic d'allà ;)

illetapitita ha dit...

Granada m'encanta!
Anar-hi és tota una experiència!
Doncs jo no les he menjat mai les torrrijas, no sé perquè...
Però ara amb les vostres fotos potser m'animo!
Una abraçada!