Ingredients:
Pa (millor del dia anterior)
Llet
Sucre
Ou
Farina de galeta
Canyella
Preparació:
Tallem el pa en llesques de 1,5-2 cm de gruix i les submergim amb la llet uns 30 minuts. Treiem l'excés de llet que puguin tenir, i les passem per l'ou batut i la farina de galeta. Escalfem una paella amb força oli, i un cop estigui ben calent i hi afegim les torrijas. Un cop fetes, les treiem del foc i les possem sobre paper absorbent perque treguin l'excés d'oli. Hi possem sucre per sobre i canyella al gust!
Bon profit!
2 comentaris:
Granada és preciós... quins records :)
I els preus de les tapes... no es pot ni comparar amb els d'aquí!
Quina sort acomiadar-vos de Granada amb aquest esmorzar casolà tan típic d'allà ;)
Granada m'encanta!
Anar-hi és tota una experiència!
Doncs jo no les he menjat mai les torrrijas, no sé perquè...
Però ara amb les vostres fotos potser m'animo!
Una abraçada!
Publica un comentari a l'entrada