Bombons de xocolata blanca:
180 g de cobertura de xocolata blanca
1 beina de vainilla
Fruits secs: fastucs, avellanes, panses seques,...
Bombons de xocolata negre:
180 g de cobertura de xocolata negre
50 g de xocolata del 70% o més
100 ml de nata líquida
50 g de mantega
Fonem la xocolata al bany maria o al microones a baixa potència i molt a poc a poc. Un cop desfeta la xocolata, la dividim en diferents recipients, tans recipients com tipus de bombons vulguem fer.
Bombons de café: a la xocolata desfeta hi afegim una mica de nata líquida amb café mòlt. Els podem decorar amb fideus de xocolata o amb cacau en pols.
Bombons de licor: a la xocolata desfeta hi afegim un rajolí de licor, en el meu cas hi vaig afegir whisky. Omplim els motlles (jo vaig fer servir glassoneres) una mica hi posem una cirera confitada, i acabem de omplir amb la xocolata.
Bombons farcits: a la xocolata desfeta hi afegim nous de macadamia, les agafem amb dues culleretes i les deixem sobre paper de forn. I així amb qualsevol ingredient, nous, avellanes,...
Els primers en probar-los van ser el Joan i la Marta, el seu veradicte va ser bo! El bombó de licor amb la cirera, era una bomba de xocolata! Gràcies per el sopar i la vetllada! Bon any als dos!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada