Només veure la recepta en el blog La Maleta de Boston, ja em va venir ganes de fer-lo. Quin berenar més perfecte! El resultat va ser molt bo, tot i alguns petits errors de principiant, jeje.
Ingredients:
3 Ous
120 g de Sucre
100 g de Farina de rebosteria
125 g de Mantega
45 ml de Nata líquida ( aprox. 3 cullerades soperas)
125 g de Xocolata per postres
7 g de Llevat
Cacau pur
Preparació:
Primer untem un motlle amb el cacau pur, (un motlle apte per el microones) i ho reservem. Fonem la xocolata junt amb la mantega i la nata líquida. Un cop desfeta ho homogenitzem i reservem.
Batem els ous amb el sucre fins que blanquejin. Tot seguit hi afegim la farina amb el llevat, i per últim la xocolata.
Ho evoquem en el motlle, i ho possem al microones a una potència de 900 w durant 4 minuts ( si la potència és més baixa, com en el meu cas, deixe-ho alguns minuts més). Un cop fet deixar refredar en el mateix microones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada