dimecres, 14 de gener del 2009

Patates amb xoriç

És un plat ben cassolà, però d'un gust, per el meu gust, excepcional. Sempre va bé per fer una mica de neteja de la nevera, gastar aquelles patates que s'estan a punt de fer malbé, aquella ceba quasi seca...

Ingredients: (4 persones)

1 i 1/2 Ceba
1 All
1 Pebrot verd per fregir
6 Patates del tamany d'un puny
1 Xoriç de Jabugo
Unes fulles Llaurer o Farigola
Oli, Sal i Pebre vermell

Preparació:

Piquem la ceba i l'all ben petit i ho possem a fregir. Un cop estigui ben toveta hi afegim les fulles de Llaurer o Farigola i el xoriç tallat a talls primets. Ho deixem dos minuts fent xup-xup. Hi afegim les patates. Les patates s'han de trencar, no tallar!! Així deixaran anar el midó que ajudarà a que la salsa quedi més espessa. Hi possem la sal i el pebre vermell. Ho cobrim amb aigua, hi deixem que reduexi. Si un cop acabada l'aigua les patates no estan cuites, hi tornem afegir un raig, però millor fer curt. Així evitarem que la salsi quedi massa aigualida.
Bon profit!

1 comentari:

Carme ha dit...

UMMM, fa molt bona pinta, jo avui ho faré així!.
Moltes gràcies:
Carme Clotet