És genial per sol·lucionar un sopar en 15 minuts. Jo també l'he fet per la carmanyola de la feina, (al final a una les idees se li esgoten).
Ingredients:
1 llom de Salmó per persona
Julivert fresc
Anet
2 cullerades de salsa de Soja
2 cullerades de suc de Llimona
2 cullerades de Mel
Oli
Preparació:
Piquem finet el julivert i el col·loquem a sobre del llom junt amb l'anet. Ho possem en una safata amb una mica d'oli al forn durant uns 15 minuts aproximadament, fins que estigui al gust de cocció de cadascú.
Mentrestant en una paella escalfem les dues cullerades de suc de llimona, de soja i de mel; un parell de minuts.
Muntem el plat possant el salmó i ruixant-lo amb la salsa de mel, soja i llimona.
1 comentari:
Bones!
El SAlmo a mi no m'agrada massa, no li he trobat mai el què...
Però he estat mirant les altres receptes que teniu penjades i m'agraden totes!
Felicitats!
Us aniré visitant!
SAlut!
Publica un comentari a l'entrada