- Dàtils farcits de formatge: obrim el dàtils i els farcim amb una cullereta amb formatge tipus philadelphia.
- Ous de Guatlla farcits de caviar: bullim amb aigua els ous fins que estiguin cuits. Deixem refredar i els palem. Els tallem per la meitat i treiem el rovell, els despuntem una mica perque s'aguantin drets. Farcim amb caviar. Decorem amb un petit tall de llimona.
- Salmó fumat amb ou filat: untem una torrada amb mantega, col·loquem un tall de salmó fumat i per sobre hi posem un grapat de ou filat.- Crema de roquefort i raïm: fonem un tall de roquefort amb crema de llet en un casso, fins aconseguir una textura espessa. Deixem refredar. Untem el pa i per decorar hi posem un gra de raïm pelat i sense pinyols. El seu contrast és sorprenent!
- Olivada artesana: per poder fer una olivada fàcil d'untar, picarem olives negres sense pinyol amb mantega, fins aconseguir la quantitat desitjada. Untem i mengem!
- Anxovada cassolana: portem a terme el mateix procedimet que amb l'olivada.
- Torradeta de cabra i mermelada: tallem un rodanxes fines de formatge de cabra i el col·loquem sobre una torradeta de pa. Reduïm al foc mermelada de mora i un cop reduïda possem un fil de la reducció sobre el formatge, servim calent!
Bon dia de Reis! Esperem que hagiu estat molt bons!
2 comentaris:
vid i mirla, felicitats per aquest bé de deu de canapès, està ple d'idees per a pròxims sopars.
m'ha fet molta gràcia veure els vostres bombons, us han quedat realment bé.
fins aviat!
Tens tota la raó Manel, aquests canapès són boníssims! I la veritat molt fàcils de fer. Aquests dies n'he fet de nous, aviam si els posso al blog, però com no els hi vaig poder fer fotos, em sembla que m'esperaré a un altre ocasió.
Doncs si, els bommbons van ser un èxit! Moltes gràcies per la idea! Els haig de tornar a fer un dia d'aquests, em vaig divertir molt fent-los tot i que a mi personalment els bombons no m'agradan ;)
M'alegra veure't per aquí!
Fins aviat.
Publica un comentari a l'entrada