Un plat heretat de la meva mare. Bo i ben fàcil de fer. Nosaltres el mengem tan com una tapa d'aperitiu com a segon plat.
Ingredients:
4 Carxofes
1 Ceba
500 g de Cloïsses
Farina
Oli
Preparació:
Rentem les cloïsses amb aigua, i les deixem mínim mig hora amb aigua i sal. Despuntem i treiem els tronxos de les carxofes. Les tallem a vuitens longitudinals. Els arrebossem amb farina i els fregim en una paella amb una mica d'oli.
Un cop netes les cloïsses, les fem al vapor fins que estiguin totes obertes.
A la mateixa paella on hem fet les carxofes, treiem les restes de farina fregida. Hi afegim la ceba tallada ben fineta, i la deixem coure fins que estigui ben toveta! Tot seguit hi afegim les carxofes i les cloïsses, inclòs el suc que hagin fet al coure-les al vapor. Deixem fent xup-xup, dos minuts més i servim!
Bon profit.
2 comentaris:
Per un costat teníem carxofes i per l'altre cloïsses, però en cap moment havíem pensat casar-les. Buscant una recepta de cloïsses hem trobat el vostre matrimoni culinarí i ens ha sortit un sopar collonut!!!
Molt recomanable ;-)
Ignasi i Eugènia
Doncs sí, és un plat molt recomenable. I sempre sorprén a tothom! Espero que gaudiu de moltes més receptes nostres.
Laia
Publica un comentari a l'entrada