dilluns, 5 de gener del 2009

A la carbonara

Quina gran salsa...sempre ens salva alhora de fer un dinar en presses. Però mai havia vist tanta varietat alhora de fer-la, cadascú té el seu secret; així que jo diré la meva però la imaginació i l'experiència de cadascú és un del millors aliats!

Ingredients:

80 a 100g de Pasta per persona
Bacó tallat amb tires
1 Ceba
1 o 2 Ous
1 brik de Crema de llet
1 dau de Mantega
Formatge parmesà
Sal, Pebre i Nou moscada
Un raig de Vi blanc


Preparació:

Posem a bullir la pasta amb aigua, sal, oli i un got de llet. La deixem coure fins que estigui "al dente". En una paella, daurem la ceba tallada ben fineta amb el bacó i la mantega. Ho fem a poc a poc. Un cop estigui dauradet, hi afegim un rajolí de vi blanc, i el deixem avaporar. En un bol a part, batem l'ou amb la crema de llet i el formatge parmesà. Hi afegim sal, pebre negre i una mica de nou moscada. Afegim aquesta barreja a la pasta i deixem que l'ou es fagi una mica. Ja podem emplatar, per sobre de la pasta afegim el bacó amb la ceba.

Bon profit!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Holaaa!!!

aquesta recepta caurà aquesta setmana...ja us dirà el victor que tal...
1 abraçada!
muaaaaaaaa